
Форель в листковому тісті
Ingredients for the recipe
Ingredients
Live Trout
200 г.
Hercules Frozen Puff Pastry 500g
200 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Форель розрізати на порційні шматочки, добре їх промити і висушити на паперовому рушнику.
02
Листкове тісто розкатати, але не дуже тонко.
03
Кожен шматочок риби за смаком посолити і поперчити з різних сторін.
04
Нарізати тісто на квадратики. У центр кожного викласти шматочки риби і згорнути тісто рулетом. Краї добре скріпити зубочистками.
05
На деко, змащене маслом, викласти отримані пиріжки. Щоб тісто не пузирилося, зубочисткою зробити кілька отворів. Зверху тісто змастити збитим яйцем.
06
Деко поставити в духовку, розігріту до 200°С і випікати близько 15-20 хвилин, щоб форель добре пропеклась.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)