
Риба по-грецьки
У просторах інтернету під однією і тією ж назвою "Риба по-грецьки" мирно сусідствують зовсім різні рецепти. Який з цих рецептів має більше відношення до грецької кухні, сказати складно. Ось і запропонований рецепт претендує на назву "Риба по-грецьки". Є впевненість лише в тому, що рибка за цим рецептом виходить дуже смачною, апетитно виглядає і приготування її не відніме у Вас багато часу. А той факт, що страва з риби дуже корисна, ніким не ставиться під сумнів, бо риба по праву вважається унікальним і незамінним для здоров'я продуктом, джерелом легкозасвоюваного білка, найцінніших мікроелементів і вітамінів.
Ingredients
Рибне філе
500 г.
Яйця
3 шт.
Цибуля
2 шт.
Помідори
2 шт.
Майонез
100 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Сир твердий
100 г.
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Рибу порізати на порційні шматки і обсмажити на сковороді.
02
Зварити яйця. Обсмажити на соняшниковій олії нарізану кільцями цибулю.
03
На шматок риби викласти варене яйце, порізане скибочками. Зверху кільце помідора, потім цибулю, додати сіль і перець
04
Полити майонезом, посипати тертим сиром, прогріти ще 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores