
Домлома
Домлома - страва азіатської кухні, яка має дуже багато варіантів приготування. Запропонований рецепт - один із варіантів. У цьому рецепті пропонується приготувати домлому в казані. Страви в казані рідко пригоряють, готуються рівномірніше і швидше і виходять смачніше, ніж в простій каструлі. Домлома - багатокомпонентна, самостійна страва, яка не потребує гарніру. Склад овочевих інгредієнтів можна змінювати за Вашим бажанням. Головне дотримуватися правила: в нижній частині казана поміщати ті овочі, які готуються довше, а капусту завжди викладати верхнім шаром.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
800 г.
Carrots
1 шт.
Bell Pepper
1 шт.
Pink Tomato in Packing
300 г.
Packed Onion from 3kg
200 г.
Packed Potatoes
500 г.
White Cabbage
400 г.
Squash
1 шт.
Bay Leaf
2 шт.
Garlic
4 зубчика
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Eco Ground Coriander
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
150 мл.
Food Studio Chicken Broth 500ml
500 мл.
Preparation steps
01
Обсмажити в казані на соняшниковій олії нарізану середніми шматочками яловичину. Посолити, приправити меленим перцем, коріандром, додати половину дрібно порізаного часнику.
02
Овочі до м'яса додавати шарами. Спочатку додати очищену, нарізану великими шматочками картоплю і очищений, наструганий картоплечисткою імбир. Посолити, приправити перцем і коріандром, додати часник, що залишився.
03
Шарами укласти в казан порізану кружальцями моркву і кабачок часточками. Посолити за смаком.
04
Додати нарізані кільцями болгарський перець і цибулю. Посолити, приправити перцем і коріандром. Зверху покласти нарізані кружками помідори і крупно нарізану капусту. Посолити за смаком.
05
Налити курячий бульйон. Закрити щільно кришкою. Довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати 1,5 години. За 10 хвилин до готовності додати лавровий лист.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores