
Соус карі
Індійська кухня дуже різноманітна і багата. Відмінною особливістю цієї кухні є те, що у страви додають багато спецій, прянощів, а також те, що вона є дуже гострою. Карі - це спеція, що прийшла до нас з Індії. Соус карі готується на її основі. Він додається в найрізноманітніші страви. Існує безліч рецептів цього соусу. Але потрібно пам'ятати, що він являє собою густу пасту.
Соус карі - це дуже популярна суміш прянощів. Ми розповімо вам, як готувати соус з додаванням таких інгредієнтів, як яблука та родзинки. Тому що іноді цей соус готують з самих різноманітних інгредієнтів, наприклад, із апельсинового соку і томатної пасти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
10 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
5 г.
Garlic
0,25 зуб.
Ayfer Kaur Curry Powder 50g
5 г.
Eko Mushroom Soup
375 мл.
Onion
50 г.
Raisins
10 г.
Parsley 70g
25 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
6 шт.
Homemade Butter
10 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно дрібно нарізати цибулю і часник. Обсмажити їх на слабкому вогні в сотейнику.
02
Перемішати з борошном і порошком карі. Прогрівати суміш на слабкому вогні, помішувати при цьому, до отримання розсипчастої консистенції.
03
Потім додати томатну пасту і охолодити. Поступово влити гарячий бульйон і ретельно перемішати.
04
Додати дрібно нарізані яблука, інші інгредієнти, посолити і варити на слабкому вогні 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)