
Гречані зрази з кисломолочним сиром
Зрази вважаються типовою стравою для білоруської, литовської і навіть української кухні. У класичному варіанті страви використовується м'ясо. Найчастіше яловичина. У м'ясо замотують різну начинку. Вважається, що зрази з'явилися на території Речі Посполитої завдяки дружині одного із правителів цієї імперії. Часто зустрічаються в наш час і картопляні зрази. А ось зрази із гречки - набагато рідше. Але повірте, така страва заслуговує не менше уваги. Тим більше, що гречка начиняється кисломолочним сиром. Це дуже незвично, і як мінімум через це варто спробувати цю страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
400 мл.
Cottage Cheese 9%
250 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Homemade Butter
1 ст. л.
Salt Egypt
1 ст. л.
Preparation steps
01
Сир змішати з 1 яйцем і 1 ст. л. цукра. Добре все перетерти до однорідної маси.
02
Молоко довести до кипіння, додати вершкове масло і гречку. Варити до готовності.
03
У готову гречку додати 1 ложку цукру, яйце і сіль. Добре перемішати.
04
З маси зробити коржики. У середину коржа покласти сирну начинку і зліпити зрази. Готові зрази варити на пару протягом 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)