
Гречаний суп
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
2 шт.
Onion
2 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
15 г.
Buckwheat
30 г.
Dill 70g
30 г.
Super Fileo Chilled Chicken Thigh Meat ~1.1kg
200 г.
Preparation steps
01
Спочатку приготувати бульйон. Для цього до кастрюлі налити 1,2 л. води та покласти туди куряче м'ясо, 1 цибулину та 1 морквину. Варити 30 хвилин. Після цього процідити через сито. М'ясо відкласти в окремий посуд. А овочі потрібно викинути.
02
Свіжу цибулину почистити, нарізати квадратиками. Моркву, що залишилася, почистити та натерти на великій тертці. На сковорідці нагріти олію. Обсмажити цибулю та моркву на середньому вогні, помішуючи 5-7 хвилин - до золотистого кольору.
03
Бульйон (0,7 л.) довести до кипіння. Додати в киплячий бульйон обсмажені овочі. Варити 5-7 хвилин.
04
Картоплю почистити та нарізати невеликими кубиками. Гречку перебрати, добре промити. Краще промивати гарячою водою.
05
До супу додати картоплю. Як тільки суп закипить, додати гречку. Перемішати, посолити та варити суп гречаний на повільному вогні до готовності картоплі (приблизно 15 хвилин). При подачі посипати суп кропом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)