
Брауні з вершковою начинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
200 г.
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
7 Flour 1kg
110 г.
Saint Andre Creme Cheese 200g
500 г.
Preparation steps
01
Закип'ятити воду у великій каструлі. Масло нарізати шматочками, шоколад поламати і скласти в миску.
02
Коли вода у великій каструлі закипить, поставити в неї маленьку з шоколадом, так, щоб він розтанув. Дати суміші охолонути.
03
В іншій мисці збити три яйця з цукром. Додати охолоджений шоколад. Всипати борошно, просіяне з розпушувачем, ретельно перемішати. В окремій мисці збити вершковий сир, яйця та цукор.
04
Форму для випікання змастити маслом. Вилити у форму тісто, декілька ложок залишити та розрівняти отриману картину. Зверху викласти сирне тісто, не змішувати при цьому. Також розрівняти.
05
Зверху викласти шоколадне тісто, що залишилось. Випікати в духовці 40 хвилин при 180ᵒC.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)