
Блонді з яблуками і лимонною глазур'ю
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Almond
50 г.
Eco Cardamom 6g
1 ч. л.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Homemade Butter
90 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Lemon
1 шт.
Preparation steps
01
Прогріти духовку до 180°С. Застелити пекарським папером форму 20х30 см. Одне яблуко нарізати тонкими часточками, друге - кубиками. Мигдаль дрібно нарізати.
02
Змішати борошно з розпушувачем, додати мигдаль і кардамон. Вмішати кубики яблук.
03
У маленькій мисці змішати вінчиком масло і яйця. Додати їх до сухих інгредієнтів, перемішавши до однорідності. Перекласти суміш у форму. Розкласти зверху тонкі часточки яблук.
04
Випікати протягом 20 хвилин, до легкого золотистого відтінку. Дати охолонути у формі.
05
У невеликій мисці змішати цукрову пудру з цедрою і соком лимона, додавши 2 столові ложки окропу. Розподілити суміш по пирогу і дати застигнути.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)