
Білі щі з квасолею
Істинно традиційна для Росії страва набуває нових видів і фарб завдяки кулінарам, які щодня вигадують все нові і нові страви. Щі були популярні в російській кухні дуже давно. Можливо, це пов'язано з кислим присмаком, які вони мають завдяки квашеній капусті. У всякому разі страва ця дуже поширена не тільки в Росії, але і у всіх слов'янських народів. Тому-то й існують різні види цієї страви. Білі щі напевно мають свою назву через те, що тут не потрібно класти огірки в бульон. І щі не зафарбовуються в зелений колір. Але проте м'ясо і квасоля, та й інші продукти роблять їх дуже насиченими. І така страва добре підійде для приємного сімейного обіду.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sauerkraut
200 г.
Onion
1 шт.
Packed Potatoes
1 шт.
Parsley 70g
1 вет.
Dill 70g
2 вет.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
30 мл.
Natural Chops Pork
500 г.
WellDar Borlotti White Beans 400g
200 г.
Preparation steps
01
М'ясо покласти у воду, довести до кипіння, зняти піну.
02
Картоплю і половину цибулини нарізати кубиками і додати до м'яса.
03
Потім на олії підсмажити решту цибулі до прозорості.
04
Коли картопля звариться, додати квашену капусту і цибульну заправку.
05
Також додати квасолю, перець, петрушку та кріп.
06
Варити до готовності. Подавати зі сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)