
Банниця
Банниця - це традиційне блюдо болгарської кухні. Банниця є предметом традиційним і обов'язковим практично на всі болгарські свята, на Старий Новий рік і Масляну. Цей листковий пиріг із прісного тіста можна приготувати з різними начинками. Начинки використовують найрізноманітніші, кому що подобається: з цибулі-порею, з м'яса, зі шпинату, з яблук і з багато чого іншого. Але найпопулярніша банниця - з начинкою з бринзи і яєць. Чим тонше ви розкотите тісто, тим смачніше буде готовий пиріг. Правильно приготовлена банниця зверху буде хрусткою, а всередині - м'якою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл.
Rud Leaf Frozen Dough
500 г.
Homemade Butter
50 г.
Bryndza Cheese 35%
300 г.
Preparation steps
01
Розморозити тісто. Бринзу покласти в миску, виделкою розчавити на дрібні шматочки, додати до сиру 3 яйця, перемішати.
02
Змастити форму маслом, покласти попередньо лист розкачаного тіста, змастити маслом зверху, викласти частину начинки, цю ж процедуру повторити для 6 листів тіста (зверху повинен бути лист тіста).
03
Влити в миску 300 мл. молока, додати 1 яйце, ретельно перемішати до однорідної маси, залити зверху пиріг.
04
Випікати в розігрітій до 180°C духовці протягом 30-40 хвилин, поки не з'явиться золотава скоринка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)