
Запіканка з баклажанів із сиром і лавашем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eggplant
1 шт.
Tomato
2 шт.
Garlic
4 зубчика
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Homemade Suluguni Cheese 45%
200 г.
Thyme, pc
3 гілочки
Parsley 70g
3 веточки
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Georgian Lavash 350g
1 шт.
Preparation steps
01
Цибулю і часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
02
На соняшниковій олії обсмажити цибулю і часник на середньому вогні.
03
Нарізати баклажан на середні шматочки і також додати на сковороду.
04
З гілочок чебрецю обірвати листочки і додати на сковороду до баклажанів.
05
Додати на сковороду ще масла, трохи збільшити вогонь і обсмажити баклажани до коричневого кольору.
06
Потім викласти все зі сковороди у велику миску. Туди ж додати лаваш, який потрібно порвати на великі шматки.
07
Помідори крупно нарізати і додати в миску з лавашем.
08
Зелень дрібно посікти і також додати в миску. Все посолити і поперчити за смаком і добре перемішати.
09
Викласти все у форму для запікання, а зверху розкласти сир, який попередньо крупно порізати.
10
Розігріти духовку до 220°С і поставити туди форму. Випікати приблизно 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)