
Айнтопф із яловичини
Сьогодні пропонуємо вам приготувати чудову страву айнтопф. Але не всі знають що це таке. Слово айнтопф своїм морфологічним звучанням відразу говорить саме за себе. Правильно, це страва німецької кухні. По суті вона заміняє собою першу і другу страву. За своєю консистенцією - це густий суп, який варити будемо на яловичому бульйоні. Насправді, страва універсальна. Її можна вживати в якості обіду або вечері. До того ж, готують цю страву різними способами і додають найрізноманітніші інгредієнти. До речі, страву айнтопф традиційно готують не тільки в Німеччині, але і в багатьох інших європейських країнах. В інших країнах разом із зміною складу інгредієнтів змінюється, звичайно, і назва самої страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
800 г.
Onion
2 шт.
Packed Potatoes
200 г.
Kharkiv Smoked Lard
4 ст. л.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Vinegar 9% 1l
1 ст. л.
Volfas Engelman Light Beer 5.2% 0.568l
0,5 л.
Royal Canin Dry Food for Dogs of English Bulldog Breed 12kg
2 ч. л.
Salvest Ketchup 530g
2 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ч. л.
Pripravka Dried Parsley Spices 10g
1 ст. л.
Bay Leaf
1 шт.
Metro Chef Dried Chopped Thyme 440g
1 ч л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю дрібно порізати, обсмажити в 2 столових ложках топленого сала, зняти зі сковороди.
02
Нарізати невеликими шматочками яловичину, обваляти в борошні і смажити на сильному вогні в тому ж салі, потім вийняти.
03
Для соусу в жир додати оцет і 2/3 кількості пива, додати сухий бульйон, кетчуп і томатну пасту. Перемішати і прокип'ятити. Додати петрушку, лавровий лист і чебрець, посолити і поперчити.
04
Форму змастити салом і викласти в неї шарами м'ясо, порізану картоплю і цибулю. Залити соусом і пивом, що залишилось.
05
Тушкувати, накривши кришкою, в розігрітій до 180°C духовці 90 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores