
Арабські млинці з заварним кремом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Milk 2.5% 900g
2 ст.
Akvulya Still Water 2l
0,75 ст.
Vash Tsukor Sugar 10kg
4 ст. л.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
0,5 ч. л.
7 Flour 1kg
1 ст.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
1 ст.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
0,4 ст.
Preparation steps
01
Для заварного крему змішати 1 ст. молока з вершками і 3 ст. л. цукру, додати в нього дрібно покришений білий хліб і все прогріти, безперервно помішуючи, щоб шматочки хліба повністю розм`якли. Коли молочна суміш стане дуже гарячою влити в неї тонкою цівкою розведений у (3 ст. л.) води крохмаль. Продовжуючи енергійно розмішувати молочну масу, прогріти її до загустіння.
02
Зняти з вогню густий крем, перелити його в окрему миску і дати охолонути. Поки крем остигає, періодично перемішувати його, щоб він не покрився скоринкою. Потім накрити остиглий крем харчовою плівкою (покласти її прямо на крем, щоб не було скоринки) і відправити в холодильник на ніч.
03
Для млинчиків потрібно всипати у воду сухі дріжджі, цукор і залишити на 3-5 хв. Потім потрібно все перемішати, щоб дріжджі і цукор повністю розчинилися. Далі потрібно додати молоко, борошно і розпушувач, все розмішати, щоб вийшла однорідна суміш без грудочок і залишити на 20 хвилин.
04
Випікати млинчики на антипригарній сковороді тільки з одного боку. Млинець буде готовий, коли верхній шар повністю підсохне. Готові млинчики складати непідсмаженою стороною всередину, а його краї потрібно зліпити до середини.
05
Заповнити кремом за допомогою кондитерського шприца. Зверху можна прикрасити млинці меленими фісташками і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)