
Африканський суп з кунжутом і спеціями
Ще зовсім недавно африканська кухня була нам практично невідома, і уявлення про неї ґрунтувалися лише на розповідях людей, що побували в Африці. Як з'ясувалося, кулінарний діапазон страв африканської кухні досить широкий. Суп з кунжутом і спеціями - страва африканської кухні. Суп, звичайно, сподобається вегетаріанцям, але не тільки. Цей пряний супчик залишає приємний післясмак. Простий у приготуванні, він не забере у Вас багато часу, але внесе різноманітність у Ваш раціон. При подачі можна посипати страву невеликою кількістю кайєнского перцю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eco Ground Coriander
1 ч. л.
Eco Roman Cumin 15g
1 ч. л.
Eco Cardamom 6g
1 ч. л.
Sesame Seeds
100 г.
Pink Tomato in Packing
6 шт.
Celery Stalk
2 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
1 шт.
Garlic
2 шт.
Badia Ground Cayenne Pepper 49.6g
0,5 ч. л.
Eco Turmeric 20g
1 ч. л.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
100 г.
Auchan Sesame Oil 240ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Використовуючи кавомолку подрібнити суміш кардамону, кмину, коріандру і кунжута.
02
У чашу блендера покласти насіння спецій, нарізані помідори, селеру, цибулю, часник, імбир, кайенский перець і куркуму. Влити олію. Збити.
03
При подачі розлити в тарілки суміш з блендера, в центр насипати трохи кукурудзи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)