
Шпинат із картоплею
Звичайно ж, хочеться, щоб вечеря, навіть якщо вона у колі сім'ї, не була банальною і звичайною, а дарувала усім рідним приємні емоції і радість. Якщо ви хочете простий, але смачний рецепт картоплі, тоді вам варто звернути увагу на цей рецепт. Ми пропонуємо вам трохи змінити класичний варіант тушкованої картоплі. Щоб урізноманітнити страву, додайте шпинат, часник і помідори. Ви отримаєте абсолютно нову страву, яка має приємний ніжний смак і аромат. До того ж воно досить поживна. А що може бути смачніше теплої тушкованої картоплі з легким салатом?! Кращого для домашньої вечері складно придумати. Так що приємного апетиту!
Ingredients
Шпинат
1,5 кг.
Олія оливкова
40 мл.
Часник
20 г.
Цибуля ріпчаста
80 г.
Хліб
50 г.
Картопля
550 г.
Помідори
120 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Шпинат помити, посипати сіллю, покласти в сотейник і тушкувати 5-7 хвилин. Хліб нарізати кубиками. У сковороді розігріти олію і обсмажити хліб.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Картоплю помити, очистити і нарізати шматочками. Часник очистити і нарізати на половинки. Помідори помити і нарізати скибочками.
03
У сковороді розігріти олію, додати цибулю і часник. Через кілька хвилин прибрати часник. Додати помідори, тушкувати близько 5 хвилин, а потім додати шпинат. Налити в сковороду води, щоб вона повністю покривала овочі.
04
У каструлю покласти овочі, хліб і картоплю. Накрити каструлю кришкою і поставити на слабкий вогонь. Тушкувати близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores