
Буряково-малинове гаспачо
Традиційний для Іспанії, але встигший нами полюбитися гаспачо являє собою холодний овочевий суп-пюре характерного червоного кольору за рахунок додавання стиглих томатів і перців. Правильніше і точніше буде сказати, що ця перша страва родом з Андалусії – іспанського автономного співтовариства. У кожному регіоні Іспанії існує свій, неповторний рецепт гаспачо, який вважають правильним. Однак спільне, що об'єднує всі ці різні рецепти – це, звичайно ж, помідори, що входять до складу. Хочемо поділитися з Вами оригінальним варіантом класичного гаспачо – з молодим буряком, ароматною малиною і часником. Досить незвичайне, але дуже смачне поєднання припаде до душі навіть найвибагливішому гурману.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
3 шт.
Raspberry
300 г
Onion
80 г
Garlic
1 зуб.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ст. л.
Lemon
30 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Буряк загорнути у фольгу, обережно наколоти, покласти на крупну сіль, насипану в деко і запікати в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці протягом 1,5-2 годин (перевіряти готовність ножем). Охолодити і очистити.
02
У блендері подрібнити в пюре буряк, цибулю, часник, малину, оцет, оливкову олію. Обов'язково протерти через сито.
03
Якщо пюре вийде дуже густим, то розбавити мінеральною водою до консистенції супу. Посолити, поперчити за смаком. Охолодити.
04
Перед подачею прикрасити ягодами і зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores