Мексиканський рисовий салат - Image

Мексиканський рисовий салат

Number of servings: 6Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Історія сучасної кухні Мексики налічує порядком більше тридцяти століть і зберігає в собі чимало смачних кулінарних секретів. Перш за все, мексиканська кухня – унікальне поєднання кулінарних традицій місцевих жителів – ацтеків і неповторного колориту іспанських завойовників. На перший погляд національні мексиканські страви можуть Вам здатися досить дивними, а інгредієнти зовсім не сумісними, але, спробувавши навіть найпростіший салатик, Ви по-справжньому полюбите цю дивовижну кухню. Пропонуємо приготувати мексиканський рисовий салат. Яскравий зовнішній вигляд, екзотичний пікантний смак і цікаве поєднання продуктів порадує всіх любителів неординарних страв.

Ingredients for the recipe

Steamed Rice
46.10 - 72.40

Steamed Rice

per 1 kg

Ingredients

Steamed Rice

200 г.

Packaged Green Peppers

50 г.

Rio Corn 420g

200 г.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

10 г.

Fresh Greens Mix 100g

50 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Рис відварити в підсоленій воді до готовності. З кукурудзи злити рідину. Перець помити і нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

02

Змішати оливкову олію з томатною пастою і сіллю. Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min