
Млинці заварні на молоці
Млинці з'явилися на Русі ще в часи язичників, в IX столітті. Цікаво, що за стільки епох вони не втратили свою популярність. Можливо, це завдяки тому, що вони дуже прості у приготуванні. У всякому разі вони стали візитною карткою всіх слов'янських народів. Зараз їх готують і далеко за нашими країнами, тому що вже дуже смачна страва виходить. Напевно і ваші рідні обожнюють побалуватися млинцями (причому неважливо, яка пора на вулиці). З начинкою або без - це вже питання вторинне, адже в будь-якому випадку млинці дуже смачні і до речі як хороша закуска до чаю або кави. Ви можете робити їх і на сніданок, і на вечерю. Адже вони досить ситні, але такі смачні, що неможливо втриматися.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 ст.
Dill 70g
1 ст.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
7 Flour 1kg
1.5 ст.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
3 ст. л.
Salt Egypt
1/2 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Preparation steps
01
Збити міксером яйця з цукром, сіллю і молоком. Влити окріп не перериваючи збивання.
02
Потихеньку засипати просіяне борошно, не перестаючи збивати тісто (щоб уникнути грудочок), додати масло, ще раз збити.
03
Накрити ємність з тістом рушником і залишити на 20 - 30 хвилин. Тісто вийде досить рідким.
04
Перед смаженням тісто перемішати. Смажити млинці на злегка змащеній маслом (жиром) сковороді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)