
Вешаліца
Сербська кухня - традиційна кухня сербського народу. Вона увібрала в себе елементи середземноморської, близькосхідної, і Австро-Угорської кухонь. Це пов'язано зі схожим географічним положенням країн і спільністю їстівних продуктів, тривалими історичними сусідськими зв'язками. Насправді, сербська кухня - це неймовірно багата і цікава кухня. І вплив турецької кухні проявляється тут перш за все. Сьогодні ми вам з радістю представляємо ще одну страву угорської кухні. Вешаліца - це прекрасна м'ясна страва, яка готується особливим способом. Смак страви неодмінно вас порадує вишуканістю і неперевершеністю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Tenderloin
300 г.
Grana Padano 32% cheese
50 г.
Smoked Chicken Sausage
50 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
3 шт.
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Garlic
2 зубчики
Carrots
1 шт.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
1 шт.
Frapin Cognac 40% 0.7l
50 г.
Preparation steps
01
Свинячу вирізку розрізати вздовж, відбити молотком. Натерти паприкою, часником.
02
Дрібно порізати сир і ковбасу, викласти на одну з половинок м'яса і накрити другою половиною. Молоточком відбити по краях.
03
Смажити вешаліцу на розігрітій сковороді з двох сторін.
04
Нарізати печериці, перець, моркву і додати до м'яса. Обсмажити, додати різаний часник.
05
Вилити в м'ясо коньяк і підпалити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




















 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)