Вареники з начинкою із риби - Image

Вареники з начинкою із риби

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Оскільки вареники - страва дуже давня і стара(але при цьому залишається дуже популярною), то не дивно, що існує дуже багато варіантів їх приготування. По-перше, існують деякі зміни і варіації в приготуванні тіста. Але вони не настільки різноманітні, як сама начинка. Бо чого тільки кулінарії не придумують, щоб зробити страву більш новою і цікавою. От і придумали більш дієтичний варіант для тих, хто не так сильно любить м'ясо, як рибу. Або ж для тих людей, які віддають перевагу різноманітності навіть в таких простих і буденних стравах, як вареники. Ви можете подавати їх з таким же соусом, як і до інших страв з риби.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

1 кг.

Rybak Olivie Boiled Sausage

500 г.

Young Onions

2 шт.

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Просіяти борошно, замісити з теплою водою. Замішувати поки тісто не стане м'яким та еластичним. Накрити рушником і залишити на півгодини.

02

Зняти шкуру з вареної риби, відокремити філе від кісток. Філе дрібно нарізати. Цибулю почистити і дрібно нарізати. Поставити на вогонь сковороду, викласти цибулю нарізану, підсмажити до золотистого кольору. Змішати готову цибулю із рибою, ретельно перемішати.

03

Тісто розділити на кілька невеликих шматків, розкачати качалкою, викласти в центр кожного начинку, з'єднати краї.

04

Варити вареники в солоній воді. При подачі посолити і поперчити, додати свіжу зелень для прикраси.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min