Турецька піца "Пайд" - Image

Турецька піца "Пайд"

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Піца - це страва, яку можна назвати міжнародною, хоча і прийшла вона в цей світ з Італії. До речі, зараз ведуться суперечки про те, чи дійсно Італія є батьківщиною піци. Проте піца популярна в багатьох країнах. У кожній країні існують свої рецепти приготування піци. Мало того, наприклад, у самій Італії існує незліченна кількість видів піци, яка є популярна в тому чи іншому місті країни. Тому не дивно, що в Туреччині теж створили свій кулінарний шедевр, який сьогодні ми з вами приготуємо. Це турецька піца "Пайд". Піца готується особливим способом, і він полягає в тому, що піца виходить у вигляді човна з товстими бортиками. Піца виходить неймовірно м'якою, соковитою і смачною.

Ingredients for the recipe

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
9.86 - 13.89

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

12 g

Ingredients

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

1 ст. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

250 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ч. л.

Salt Egypt

2 ч. л.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

5 ст. л.

Top Grade Wheat Flour

750 г.

Beef Stew

300 г.

Young Onions

1 шт.

Garlic

2 зубчики

Eco Roman Cumin 15g

1/2 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

1/4 ч. л.

Parsley 70g

1 пучок

Mint 50g

2 ст. л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

2 ст. л.

Tomato

1 шт.

Grana Padano 32% cheese

250 г.

Dr.Oetker for baking starch 1000g

2 щіпки

Preparation steps

01

Розчинити дріжджі в теплому молоці і додати яйце, цукор, сіль (1 ч. л.), Масло (3 ст. л.). Все добре перемішати і додати борошно. Замісити красиве гладеньке коло з тіста.

02

Змастити тісто невеликою кількістю масла, покласти у вологу тканину і накрити іншим рушником. Нехай тісто постоїть протягом 30 хвилин.

03

Поки тісто "підходить" приготувати начинку для піци. Нагріти сковороду на середньому вогні, розтопити вершкове масло. Нарізати і помістити в сковороду цибулю і часник. Потім додати яловичий фарш. Приправити кмином, сіллю і меленим перцем. Обсмажити близько 5 хвилин. Перемішати.

04

Нарізати помідор невеликими кубиками.

05

Змішати в мисці фарш, що охололо, петрушку, нарізану м'яту і лимонний сік і відкласти в сторону. Розігріти духовку до 115°С.

06

До цього часу тісто має збільшитися вдвічі. Розрізати тісто на 2 частини. За рецептом вийде 2 "Пайда".

07

Зробити круглі кульки і роздавити їх руками в коржі. Розкачати тісто качалкою в тонку основу.

08

Присипати тісто невеликою кількістю крохмалю. Це попередить зволоженню тіста від начинки. Рівномірно викласти фарш на двох коржах.

09

Додати нарізаний помідор і тертий сир.

10

Скласти "Пайд" у формі човна.

11

Помазати збитими яйцями (2 шт.) стінки піци і залити те, що залишилося, поверх начинки.

12

Випікати піцу протягом 25 хвилин до золотистого коричневого кольору.

13

Нарізати шматочками і подати до столу. Приємного апетиту!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Телятина з йогуртом по-турецьки

Телятина з йогуртом по-турецьки

2

25 min