
Томатний суп із креветками
Варіанти томатного супу з креветками Ви можете зустріти в меню навіть солідних ресторанів. Але сміємо Вас запевнити, що приготувати такий суп на своїй кухні зовсім нескладно. Вам буде потрібно мінімум сил і часу, а результат - смачний і корисний супчик. У корисності для здоров'я таких продуктів, як креветки і помідори, ніхто не сумнівається. М'ясо креветок - джерело цінного білка. Воно порадує своєю ніжністю і приємним смаком, не даремно це морське ракоподібне вважається делікатесом. До того ж креветки низькокалорійні, що теж дуже важливо. Треба відзначити, що креветки готуються дуже швидко. Врахуйте цей факт при приготуванні томатного супу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Leek
1 шт.
Homemade Butter
20 г.
Basil in Pot
1 гілочка
Meat broth Big spoon 10g
1 л.
Taia Egg Noodles Pasta 400g
150 г.
Parsley 70g
1 гілочка
Pink Tomato in Packing
600 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Shrimps 90/120
200 г.
Garlic
2 зубчика
Preparation steps
01
У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі-порею до легкої прозорості.
02
До цибулі додати нарізані помідори.
03
У заправку для супу додати нарізаний дрібно часник і за 1 хвилину до готовності - трави. Тушкувати 5 хвилин.
04
Креветки відварити. Поставити на вогонь бульйон, додати локшину.
05
До локшини в бульйоні додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Покласти трохи зелені, солі і перцю. Варити 3 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)