
Тажин з бараниною та овочами
Тажин - товстостінна, досить глибока і важка сковорода (вона може бути як керамічною, так і чавунною) з товстим дном. Але найважливіше в тажині ... Здогадалися? Його конусоподібна кришка, зроблена з кераміки, з маленьким отвором для виходу пари. Саме завдяки цій високій кришці в процесі приготування відбувається циркуляція пари, що надає страві неймовірну соковитість і ніжність. Якщо Ви готуєте в тажині, продукти не підгорають і не пересушуються, тому часто заглядати під кришку немає необхідності. До речі, страва, яку готують в такому чарівному посуді, теж називається "тажин". Запропонований тажин - неймовірно смачна і ароматна страва, яка, без сумніву, сподобається всім, хто її скуштує.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
500 г.
Packed Onion from 3kg
120 г.
Pink Tomato in Packing
120 г.
Packaged Green Peppers
120 г.
Garlic
3 зубчики
Ginger
0,5 см.
Packed Potatoes
350 г.
Kamis Cumin 15g
0,5 ч. л.
Eco Turmeric 20g
1 ч. л.
7 Ground Red Paprika 15g
1 ч. л.
Spice Cinnamon Ground
на кінчику ножа
Lemon
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо розрізати на шматки приблизно по 100 грам. Натерти їх сумішшю з меленого перцю, солі і кумина. На дно каструлі налити 2 ст. л. оливкової олії, добре прогріти, і укласти м'ясо. Обсмажити до легкого рум'янцю і перекласти в миску. На тій же олії обсмажити цибулю, нарізану півкільцями, дрібно порубаний часник, тертий імбир.
02
На обсмажені овочі викласти м'ясо, зверху болгарський перець, порізаний крупно.
03
Далі викласти крупно порізану картоплю і помідори, нарізані часточками.
04
Посолити, поперчити, посипати спеціями і накрити кришкою.
05
Тушкувати на маленькому вогні протягом 1 години. Далі зняти кришку. Додати лимон, порізаний часточками. Тушкувати ще 10 хвилин. Перед подачею на стіл посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores