
Тарталетки с грибами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
550 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
250 г.
Cosmia Bio Solid Shampoo with Lavender and Ginger Extracts 85g
2 ч. л.
Homemade Butter
2 ст. л
Garlic
2 зубчика
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л
Ionos Rose Dry Wine 11.5% 0.75l
1 ст. л
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ст. л
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Приготувати 6 кошиків і 6 кришечок із кружків тіста діаметром 10 см. Випікати, змастивши збитим яйцем, в розігрітій духовці протягом 20 хвилин.
02
Гриби промити, обшпарити, нарізати на дрібні шматочки. Часник дрібно посікти. Гриби, обсмажити на вершковому маслі при постійному помішуванні 3-5 хвилин, потім додати імбир, соєвий соус, часник і смажити ще 2 хвилини.
03
У вино всипати крохмаль, розмішати до однорідної консистенції, влити в гриби в кінці їх приготування. Посолити, поперчити.
04
Наповнити кошики грибною начинкою, зверху накрити "кришечками" з тіста. При подачі оформити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)