
Тарталетки з лимонним кремом
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Homemade Butter
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Lemon
2 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Preparation steps
01
З лимонів очистити цедру, шляхом натирання її на дрібній терці.
02
З лимонів вичавити сік.
03
Змішати лимонну цедру, сік, 2 яйця і цукор (150 г.). Залишити на 10 хвилин постояти, щоб цедра віддала свій аромат.
04
Процідити через дрібний друшляк, щоб позбавиться від цедри. Перелити в невелику каструльку, поставити на вогонь.
05
Коли маса нагріється додати 50 г. вершкового масла. Весь час перемішуючи, продовжувати варити до загустіння.
06
Готовий крем остудити.
07
Для приготування тарталеток розтерти 100 г. вершкового масла зі 100 г. цукру. Додати яйце і перемішати.
08
Частинами всипати борошно, кожен раз, добре вимішуючи ложкою. Потім зліпити тісто руками в кулю.
09
Розділити тісто на 8-12 частин залежно від розміру формочок. У формочки викласти тісто, розрівняти пальцями і сформувати невеликі бортики.
10
У кожну формочку вкласти квадрати пекарського паперу, і насипати тягар, наприклад квасолю. Це потрібно для того, щоб під час випікання борти не сповзли вниз. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати 10-15 хвилин, потім тягар із папером вийняти, випікати ще приблизно 5-10 хвилин.
11
Готові тарталетки повністю остудити.
12
Кожну тарталетку наповнити приготованим раніше кремом. Зверху прикрасити збитими вершками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)