
Тарталетки зі свининою в мексиканському стилі
Тарталетка - це невеликий кошичок з тіста. Тарталетки універсальні у своєму застосуванні. Їх можна наповнювати різними начинками і при цьому мати різні закуски. Тарталетки наповнюють самими різноманітними начинками. Це можуть бути солодкі креми, фруктові начинки, рибні, м'ясні. До того ж для тих хто дуже лінується, то тарталетки можна без проблем купити в магазині. Вони звичайно можуть відрізнятися, але все ж вони їстівні. Сьогодні ми з вами будемо самостійно пекти тарталетки і наповнювати їх свинячим фаршем. Не сумнівайтеся, вийде дуже смачно і по-домашньому. Такі тарталетки будуть відмінною закускою. Їх можна красиво прикрасити зеленню, овочами і подавати на стіл.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
1,5 ст.
Homemade Butter
150 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Minced Pork
300 г.
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
0,5 ч. л.
Armando Cheddar Cheese
150 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
0,5 пучка
Galichina Cream 33% 950g
1 ст.
Preparation steps
01
У мисці змішати борошно, масло, одне яйце і 0,5 ч. л. солі, міксером перемішати на невеликій швидкості. Форму для тарталеток змастити маслом, посипати борошном. Розкачати тісто, вирізати 20 кружечків, покласти їх у форму, сформувавши кошички.
02
Розігріти духовку до 180°С. У сковороді обсмажити фарш на середньому вогні, не до повної готовності. Додати чилі і 0,25 ч. л. солі, перемішати.
03
Викласти фарш у формочки, посипати тертим сиром і подрібненою цибулею.
04
В окремій мисці змішати 2 яйця з вершками, посолити. Залити формочки отриманою сумішшю.
05
Випікати 25-28 хвилин, до рум'янцю. Остудити протягом 10 хвилин, після витягнути з форми.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores