Суп із червоної сочевиці і моркви - Image

Суп із червоної сочевиці і моркви

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Властивості чечевиці згадуються ще в історичних літописах. Представники всіх станів Стародавнього Єгипту, Греції та Вавилону вживали цей продукт в їжу. На Русі був особливо популярний хліб з чечевиці. У чечевиці у великій кількості міститься рослинний білок, який добре засвоюється організмом. Мінімальний вміст жирів робить її дієтичним продуктом. Чечевиця - це багате джерело фолієвої кислоти і заліза. Чечевиця відмінно регулює роботу травних органів. А морква взагалі унікальний за вмістом мікроелементів продукт. Недарма аміри платили за неї золотом. Так що запропонований нами суп із червоної чечечевиці і моркви - це дуже корисний обід, який відмінно вас наситить.

Ingredients for the recipe

Red Lentils
84.10

Red Lentils

per 1 kg

Ingredients

Red Lentils

340 г.

Akvulya Still Water 2l

7 ст.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Garlic

3 шт.

Spice Coriander Ground

1 ч. л.

Spice Cumin Ground

1 ч. л.

Eco Turmeric 20g

0,25 ч. л.

Carrots

300 г.

Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g

1 ст.

Auchan Green Onions Bundle 75g

0,"5 ст.

Badia Ground Cayenne Pepper 49.6g

за смаком

Preparation steps

01

Поставити глибоку сковороду на вогонь, висипати сочевицю, залити водою. Довести до кипіння, зняти пінку.

02

Додати в сковороду дрібно нарізану цибулю, часник, а також спеції - мелений коріандр, кмин і куркуму. Прикрити кришкою, готувати 15 хвилин.

03

Нашаткувати моркву, дрібно нарізати червоний перець і додати ці інгредієнти в сковороду, готувати 10 хвилин, до м'якості овочів.

04

Всипати дрібно нарізаний свіжий коріандр і зелену цибулю. Додати сіль і перець за смаком, а також всипати кайенский перець.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Телятина з йогуртом по-турецьки

Телятина з йогуртом по-турецьки

2

25 min

Суп із червоної сочевиці і моркви – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua