
Свекольник із фетою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
5 шт.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
150 г.
Celery Root
1 шт.
Pickled Cucumbers
2 шт.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
600 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст. л.
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Вичавити сік із селери і буряків. Видалити пінку.
02
Змішати суміш соків з овочевим бульйоном, додати оцет, цукор, оливкову олію. Гарячий суп посолити і поперчити за смаком. Дати настоятися, потім охолодити.
03
Сир розламати на маленькі шматочки, огірки порізати маленькими кубиками, зелень подрібнити.
04
При подачі вилити холодний суп в тарілку, додавши огірки, сир і зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)