Бісквіт з айвою - Image

Бісквіт з айвою

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Пропонуємо спекти вам бісквіт з айвою. Він відмінно підійде для сніданків або до вечірнього чаю. Все, що вам знадобиться це лише шість інгредієнтів і тридцять п'ять хвилин вашого часу. Таким чином, у вас буде готова випічка до чаю або повноцінний сніданок. Сніданок повинен бути ситним, тому дуже вдало до нього підійде саме бісквіт. Він наситить вас вуглеводами, які забезпечать вас енергією до самого обіду, а також зарядить позитивним настроєм на весь день. Завдяки айві, бісквіт буде мати дуже вишукану і витончену терпкість. А лимон зменшить приторність бісквіта, і він буде здаватися дуже легким і не таким солодким. Приємного апетиту!

Ingredients

Айва

1 шт.

Яйце куряче

3 шт.

Борошно пшеничне

100 г

Цукор

100 г

Розпушувач

5 г

Лимон

1 шт.

Preparation steps

01

Айву помити, очистити, видалити серцевину і потім нарізати кубиками. Покласти айву в сотейник, додати половину склянки води і тушкувати на маленькому вогні близько 5 хвилин. Лимон помити, а цедру натерти на тертці. Додати цедру до айви і вимкнути вогонь.

02

Духовку розігріти до 180 градусів. Яйця збити з цукром в пишну масу. Потім по трохи додати просіяне борошно і розпушувач, трохи збити і довести до однорідної консистенції.

03

Форму для випікання змастити маслом. Викласти у форму айву з цедрою, а зверху залити тістом. Поставити форму в духовку і випікати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Бісквіт з айвою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua