
Шоколадно-апельсиновий крем "шанті"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Orange
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
210 мл.
Salt Egypt
дрібка
Pripravka Vanilla 2g
на кінчику ножа
Merci Dark Chocolate Candies 250g
225 г
Preparation steps
01
З одного апельсина за допомогою ножа для чищення фруктів або дрібної терки зніміть цедру.
02
Молоко нагрійте майже до кипіння, потім покладіть цедру, дрібку солі, накрийте кришкою, зніміть з вогню і залиште настоюватися протягом 30-40 хвилин.
03
Після цього процідіть молоко через ситечко, додайте ванілін і перемішайте.
04
Шоколад поламайте на дрібні шматочки, залийте молоком і поставте на водяну баню. При цьому вода не повинна торкатись дна миски з шоколадом, він повинен лише повільно розтоплюватися під впливом пари. Нагрівайте шоколад до повного розтоплення, щоб маса стала схожа на гладкий шоколадний соус. Потім зніміть з вогню.
05
Широку миску наповніть льодом і холодною водою, поставте в неї ємність з шоколадною масою.
06
Збийте шоколад міксером на середній швидкості протягом 2-3 хвилин. У результаті маса повинна посвітлішати і загуснути і нагадувати за консистенцією збиті вершки.
07
Отриманий крем поставте в холодильник на 30-60 хвилин, щоб на холоді крем додатково загуснув.
08
Після охолодження крем потрібно повторно трохи збити до пишності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)