Сьомга у вершковому соусі - Image

Сьомга у вершковому соусі

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Неймовірно смачна, ароматна і ефектна страва для Вашого святкового застілля – сьомга у вершковому соусі. До того ж і дуже корисна: ця червона делікатесна рибка містить незамінні мінеральні елементи, завдяки чому сповільнюються процеси старіння шкіри. Ще й приготована на пару. У поєднанні з вершками, зеленню і ароматними спеціями філе сьомги стає дуже ніжним, м'яким і соковитим. Любителям страв погостріше можна додати більшу кількість карі і чорного меленого перцю. І наостанок важлива порада: для того, щоб вигідно підкреслити делікатний смак жирної, але в теж же час корисної, дієтичної сьомги, необхідно скропити її свіжовичавленим лимонним соком, який грає роль маринаду.

Ingredients for the recipe

Piece Salmon
552.00 - 599.00

Piece Salmon

per 1 kg

Ingredients

Piece Salmon

600 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Carmencita Curry 40g

5 г.

Dill 70g

20 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Рибу помити, нарізати на шматочки (можна взяти стейки). Покласти рибу в пароварку і готувати близько 10-15 хвилин до злегка рожевого кольору. Кріп помити, просушити і подрібнити.

02

Вершки нагріти в сотейнику, додати карі, сіль, перець і кріп. На маленькому вогні варити 3 хвилини. Сьомгу покласти на тарілки, посолити за смаком, полити соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h