Салат із баклажанів з кропом і часником - Image

Салат із баклажанів з кропом і часником

Number of servings: 7Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Незвичайний і дуже поживний салатик. Такий салат дуже добре подавати в якості основної страви, так як він досить ситний через те, що перці і баклажани смажаться. Тому, якщо це вечеря в колі сім'ї можна сміливо подавати такий салат в якості основної страви. Не бійтеся все остануться ситі і задоволені. До того ж на ніч не можна сильно переїдати. Якщо ж у вас намічається святковий стіл, тоді такий салат з баклажанів з кропом і часником відмінно зійде в якості закуски. Смак салату виходить дуже насичений і яскравий. Перед подачею салат можна прикрасити зеленню: базиліком, кропом, петрушкою. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Packaged Eggplants
40.00 - 59.90

Packaged Eggplants

per 1 kg

Ingredients

Packaged Eggplants

3 шт.

Salt Egypt

3 ст. л.

Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g

3 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

9 ст. л.

Garlic

8 шт.

Dill 70g

0,25 ст.

Runa Vinegar 9% 0.75l

3 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ч. л.

Preparation steps

01

Баклажани нарізати кубиками, змішати їх з сіллю. Викласти в друшляк, залишити на 1 годину.

02

Розігріти сковороду-гриль, викласти перці. Смажити 25 хвилин, перевертати кожні 5 хвилин, до м'якості перців. Перекласти в миску, накрити зверху харчовою плівкою, залишити на 15 хвилин. Зняти шкірку, очистити від насіння. Нарізати кубиками.

03

Промити баклажани під холодною водою, просушити паперовими рушниками.

04

Поставити сковороду на середній вогонь, налити 3 ст. л. оливкової олії, обсмажити баклажани з подрібненим часником по 5 хвилин, трьома порціями, до золотистого кольору. Смажені баклажани перекласти на паперовий рушник.

05

У великій мисці змішати баклажани, нарізані перці, кріп і влити оцет. Ретельно перемішати і поставити на ніч у холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Тунець з соусом песто

Тунець з соусом песто

4

15 min