
Гарбузові кекси
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
300 г.
Homemade Butter
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Lemon
1 шт.
Dobryk Baking Powder
10 г.
7 Flour 1kg
250 г.
Preparation steps
01
Гарбуз натерти на середній тертці. Якщо соку буде багато, його потрібно злити. Із лимону зняти цедру. Вичавити сік (всього необхідно біля 50 мл. лимонного соку).
02
Масло розтерти з цукром. Додати яйця, перемішати. Залити лимонний сік, перемішати. Додати цедру, перемішати. Ще додати гарбузу та знову перемішати. Насипати розпушувач та борошно, замісити не дуже густе тісто.
03
Тісто викласти у формочки. Викладати потрібно не дуже багато, висотою близько 2-3 см. Поставити в духовку, розіргіту до 180°С. Випікати протягом 25 хвилин.
04
Готові кекси можна покрити глазур'ю або розтопленим шоколадом. Посипати гарбузовим насінням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)