
Гарбузовий пиріг з тістом з печива
Овочевий пиріг з печивом, що за дивина?Ніжні шматочки м’ясистого гарбуза, які ввібрали в себе запах свіженького молочка та наповнились його духмяним ароматом, не зможуть Вас втримати зїсти хоча б шматочок цієї райської насолоди. А хрусткі подрібнені крихти печива мають просто прекрасні смакові властивості в поєднанні з вершковим масельцем, що є неперевершеною основою для нашого чудового десерту. При доданні солоденького цукру збитого з дієтичним яєчком, ми отримуємо майже кремовий смак нашого дивовижного овоча з цим ніжним коктейлем. Заливаючи м’якенький, випечений в духовці пиріг гарбузовим начинням, ми отримуємо максимальне задоволення від такого результату. Такий десерт просто танутиме в роті із фруктовими компотами – смакуйте із задоволенням.
Ingredients
Масло вершкове
120 г
Печиво пісочне
200 г
Гарбуз
500 г
Молоко
400 мл
Цукор
200 г
Ванілін
10 г
Яйце куряче
2 шт.
Preparation steps
01
Масло розтопити на водяній бані. Подрібнити в блендері пісочне печиво, змішати з розтопленим маслом. Розігріти духовку до 160°C градусів.
02
Розподілити тісто по формі для випікання, товщиною шару близько 1-2 см. Покласти в розігріту духовку і випікати близько 40 хвилин. Гарбуз помити, видалити шкірку і насіння, порізати на кубики.
03
Викласти в каструлю гарбуз, додати цукор і молоко. Дати молоку закипіти. Після закипання зменшити вогонь і варити близько 20 хвилин на маленькому вогні під зсунутою кришкою. Коли гарбуз стане повністю м'яким, злити все молоко і дати охолонути.
04
Яйця збити міксером. Потім додати збиті яйця до гарбуза і подрібнити блендером до стану пюре.
05
Вилити масу на тісто і запікати в розігрітій духовці близько 40 хвилин. Начинка має затвердіти, але залишитися рідкуватою в центрі. Охолодити пиріг, за бажанням присипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores