
Пивний чилі
«Чилі» - це страва мексиканської та техаської кухні, яке в буквальному розумінні означає «чилі з м'ясом». Основними інгредієнтами цієї страви є м'ясо, перець «чилі» (халапеньйо) і темне пиво. Існує велика кількість варіантів даного рецепта, так як кожен кухар готує чилі на свій лад, експериментуючи зі спеціями. Після того, як чилі готово, зніміть його з вогню, розкладіть по порційних чашам і подавайте з гарніром за смаком.
Ingredients
Яловичина
1,5 кг.
Оливкова олія
1 ст. л.
Часник
4 часточки
Гострий перець халапеньо
3 шт.
Солодкий перець
1 шт.
Кмин
1 ст. л.
Орегано
1 ст. л.
Чилі мелений
4 ст. л.
Паприка
1 ст. л.
Чебрець
1 ст. л.
Темне пиво
500 мл.
Помідори консервовані
400 г.
Томатна паста
4 ст. л.
Квасоля консервована
425 г.
Сметана
за смаком
Сир твердий
за смаком
Preparation steps
01
На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити до коричневого кольору яловичину кубиками.
02
Потім обсмажити цибулю, часник і гострий перець халапеньо 3 хв.
03
Перекласти в жаровню, повернути яловичину, додати, кмин, орегано, паприку, чебрець, перемішати. Готувати 3 хв. Додати пиво, перемішати, готувати 1 хв. Додати томати, томатну пасту.
04
Додати солодкий перець, закрити кришкою і тушкувати 2 години.
05
Додати квасолю з банки, промиту під водою і тушкувати ще 1 годину.
06
Подавати зі сметаною і сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores