
Пікантна картопля
У цього рецепту печеної картоплі з пряними травами є родзинка, точніше інгредієнт, який в поєднання з картоплею можна зустріти дуже рідко. Цей інгредієнт – апельсинова цедра. Разом з часником і петрушкою цедра апельсина особливо цікаво поєднується і відкриває свій аромат, який чудово підходить до аромату вершкового масла. До такої картоплі хорошою ідеєю буде подати сирний соус, голландський, білий основний, соус на основі з йогурту (сметани) із зеленню або будь-який інший на ваш смак. За бажанням можна посипати картоплю(за 5-7 хвилин до кінця приготування) тертим сиром, наприклад, пармезаном.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Homemade Butter
75 г.
Orange
50 г.
Garlic
10 г.
Cykoria S.A Dried Parsley Spice 10g
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, трохи охолодити картоплю. Духовку розігріти до 220°C.
02
Апельсин помити, а цедру натерти на тертці (повинно вийти близько 3 столових ложок цедри). Вершкове масло розтопити, додати цедру, сіль, перець, петрушку. Дуже добре перемішати.
03
Деко застелити пергаментним папером. На кожній картоплі зробити хрестоподібний надріз і викласти туди вершково-апельсиновий соус. Поставити картоплю в духовку і запікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores