
Печена картопля із салатом і прошуто
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
4 шт.
Simonini Parmiamo Mr. Panino Prosciuto Cotto
4 шт.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
310 г.
Celery Stalk
2 шт.
Spinach Bunch100g
100 г.
Nash sik Tomato juice 950ml
2,5 ст. л.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
1,5 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Ретельно вимити картоплю. Покласти картоплю на деко, поставити в духовку, випікати протягом 1 години.
02
Змішати в мисці томатний сік, оливкову олію і оцет. Посолити і поперчити за смаком.
03
На розігрітій сковороді обсмажити шинку на сильному вогні, після чого нарізати шматочками.
04
Перекласти картоплю на дошку, зробити розріз уздовж.
05
Змішати шпинат, кукурудзу і нарізану селеру. Додати дві третини заправки.
06
Картоплю викласти на тарілки, полити зверху третиною соусу, в кожну викласти салат, зверху покласти шинку. Прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)