
Мексиканський картопляний салат
Цей салат, мабуть, отримав свою назву завдяки своєму смаку. Всі знають, що мексиканська кухня славиться своєю гостротою та гіркуватістю. І правда, в нашому мексиканському картопляному салаті є і перчик чилі для гострих відчуттів, і часник для аромату і насиченого смаку. Так що, якщо ви шанувальник такої гострої їжі, тоді цей салатик для вас. При цьому, він може бути і повноцінною стравою, тому що в ньому присутня ситна картопля, соковитий перець і м'який авокадо. У цьому салаті змішалося все, щоб своїм приємним смаком і ароматом порадувати вас і ваших рідних. Так що не думайте, а скоріше приступайте до готування цього простого, але особливого салату.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
440 г.
Avocado 500g
1 шт.
Pink Tomato in Packing
220 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Lemon
50 г.
Garlic
1 зуб.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Red Chili Pepper
50 г.
Kappa Sweet Pepper
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і просушити картоплю. Авокадо помити, розрізати навпіл, видалити кісточку і очистити.
02
М'якоть розім'яти виделкою або дрібно нарізати. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Помідори помити, нарізати кубиками.
03
Солодкий перець і чилі помити, видалити насінні коробки й нарізати кубиками. У великій мисці змішати картоплю, перці, авокадо, оливкову олію, лимонний сік, часник і цибулю. Додати сіль, перець і все акуратно перемішати, розкласти салат на порційні тарілки і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores