Пишні оладки з гарбузового пюре - Image

Пишні оладки з гарбузового пюре

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Красиві золотисто-оранжеві пишні гарбузові оладки. Поєднання смаку і користі з зовсім невеликою кількістю калорій (в 100 грамах міститься близько 100 калорій). Вони не залишать байдужими ні дорослих, ні дітей і миттю зникнуть зі столу. Краще подавати такі оладки гарячими або теплими. В якості добавки можете подати мед, медовий соус, сметану або пудру. Для приготування медового соусу, наприклад, можете з'єднати мед з лимонним соком, корицею, гвоздикою, мускатним горіхом і кунжутом. Або додати корицю, мускатний горіх і гвоздику просто в тісто. Такі спеції зазвичай прекрасно підходять до страв з гарбуза.

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

1 кг.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

1 л.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

15 г.

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Homemade Butter

10 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і відварити в молоці до м'якості. Потім подрібнити гарбуз до стану пюре блендером разом з молоком. Дріжджі розвести в половині склянки теплого молока.

02

Додати розбавлені дріжджі в пюре, добре розмішати і додати яйце. Просіяти борошно в гарбузову суміш і довести до однорідного стану. Залишити тісто бродити близько 60 хвилин.

03

Сковороду розігріти. Ложками викласти тісто на сковороду і обсмажити близько 2 хвилин з кожного боку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min