
Лобіані - пиріг по-гурійськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл.
Akvulya Still Water 2l
300 мл.
7 Flour 1kg
1 кг.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
1 пакетик
Homemade Butter
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Beans
200 г.
Onion
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Дріжджі розвести в суміші теплого молока і води, додати сіль, цукор і розтоплене вершкове масло.
02
Поступово ввести муку, замісити тісто.
03
Замішане тісто поставити в тепле місце на 1 годину.
04
Для начинки відварити квасолю, обсмажити цибулю, пропустити суміш через м'ясорубку, додати сіль і перець.
05
З тіста сформувати коржі, по центру кожної викласти начинку, скріпити краї.
06
Випікати пироги в розігрітій духовці протягом 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)