
Креветки з ананасами в кокосовому соусі з карі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carmencita Curry 40g
2 ст. л.
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
500 г.
Metro Chef Coconut Milk 1l
400 мл.
Peeled Pineapple
500 г.
Aroy-D Fish Sauce 200ml
3 ст. л.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
2 ч. л.
Еdems Green Tea with Lime Zest and Mint Leaves 100g
2 шт.
Potts' Thai Red Curry Sauce with Galangal, Thai Basil and Lime Leaves 330g
20 шт.
Red Chili Pepper
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Налити в сковороду олію, розігріти, висипати карі, обсмажити кілька хвилин.
02
Влити в сковороду кокосове молоко, покласти креветки. Ананас нарізати кубиками, також додати в сковороду. Додати в сковороду цукор, рибний соус і листя лайма.
03
Довести суміш на сковороді до кипіння, тушкувати протягом 3-5 хвилин. Зняти з вогню, при необхідності додати сіль. Додати листя базиліка. При подачі посипати чилі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)