
Кільця кальмара
Погодьтеся: закуски з морепродуктів найчастіше з'являються на наших столах по особливому приводу – до свята або торжества. А ось у іспанців ці вишукані для нас делікатеси, в тому числі і кальмари, є частиною повсякденного раціону. Пропонуємо і Вам зануритися в іспанський колорит і приготувати «Calamares a la romana» – традиційну для Іспанії страву з обсмажених кілець кальмара із хрусткою скоринкою під майонезно-часниковим соусом. При цьому даним соусом багата іспанська фантазія не обмежується: морепродукт подають також з томатним соусом, песто, гострою заправкою. Важливо не перетримати кальмарів на сковороді, інакше м'ясо стане жорстким, практично неїстівним, а Ви ризикуєте зіпсувати страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fresh Squid Carcasses
500 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
150 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
300 мл.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
1/2 ст.
Garlic
2 зуб.
Preparation steps
01
Взяти тушки кальмарів. Видалити плівку. Ретельно їх промити під холодною водою. Потім нарізати кільцями.
02
Яйця збити в посудині. У окрему миску просіяти борошно. Обваляти кільця кальмара у борошні, потім в яйці і знову у борошні.
03
Обсмажити кальмари в сковорідці на рослинній олії, приблизно 3 хвилини. Прибрати зайвий жир за допомогою серветки. Посолити.
04
Приготувати соус для кальмарів. Для цього, часник очистити, зубчики дрібно порізати. Змішати з майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)