
Хумус із цукіні
Середземноморська страва хумус являє собою пюреобразну вегетаріанську закуску, класичний рецепт якої включає турецький горох нут, розбавлений оливковим і кунжутним маслами і лимонним соком. Також додається велика кількість різноманітних спецій і прянощів. Подається страва з запеченими або сирими овочами і як соус до лавашу або питі. Страва настільки смачна, легка і корисна, що араби їдять хумус на сніданок, обід і вечерю. У пропонованому рецепті основу пасти становить цукіні. Цей овоч надає страві приємний зеленуватий колір. Така собі літня версія традиційного хумусу. Маючи неповторний аромат, хумус з цукіні припаде до душі всім членам Вашої родини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zucchini
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
за смаком
Sesame
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Clove Ground
1 г.
Pripravka ground red pepper 20g
2 ч. л.
Eco Roman Cumin 15g
2 ч. л.
Cilantro 70g
1 пучок
Bell Pepper
1 шт.
Preparation steps
01
Кунжут перемолоти в кавомолці.
02
Цукіні ретельно промити, після разом із шкіркою нарізати кубиками, покласти в блендер разом із іншими інгредієнтами, в тому числі і кунжутом.
03
Подрібнити суміш у блендері до стану пюре.
04
При подачі викласти хумус в мисочку, присипати зверху червоним і чорним перцем, подавати з часточками болгарського перцю і кінзою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores