Гуляш із легень - Image

Гуляш із легень

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Із легенів можна готувати повноцінні м'ясні другі страви. Страви виходять не тільки смачними, а й економічними, це ще один плюс на користь легенів. Легені з яловичини відносяться до субпродуктів, із них можна приготувати гуляш, печеню, млинці, пиріжки і ще масу страв. Ароматне і приємне на смак блюдо - гуляш із легень. Перед обробленням легені слід промити у воді і обов'язково вирізати трубки. На гарнір до такого гуляшу підійде все що завгодно: картопля в будь-якому вигляді, рис, овочеві рагу, макарони. Гуляш із легень - чудове блюдо, м'які, насичені травами і спеціями шматочки м'яса просто тануть у роті! Смачна і досить ситна вечеря.

Ingredients

Легені

500 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Борошно пшеничне

1 ст. л.

Олія рослинна

1 ст. л.

Томатна паста

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Лавровий лист

за смаком

Preparation steps

01

Ретельно промити легені. Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти в гарячу воду легені, варити протягом 1,5-2 годин.

02

Перекласти відварені легені на тарілку, остудити, нарізати шматочками вагою в 30-40 г., присипати сіллю і перцем. Розігріти сковороду з рослинною олією, покласти шматочки легень на сковороду, обсмажити з усіх боків, присипати зверху борошном. Додати в сковороду подрібнену цибулю, готувати ще кілька хвилин.

03

Перекласти обсмажені легені в каструлю, поставити на вогонь, залити 2-2,5 л. бульйону, після варіння легень, викласти також томатну пасту, додати лавровий лист, варити протягом 10-15 хвилин. Подавати з відвареною картоплею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 min

Гуляш із легень – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua