
Десерт із мигдалем і фісташками
Присутність десерту на столі створює святковий настрій навіть в буденний день, тому кожна господиня намагається побалувати своїх близьких всілякими солодкими частуваннями. Запропонований рецепт - одне з таких частувань, яке сподобається не тільки дітям, а й дорослим. Десерт із мигдалем і фісташками - насичені, дуже смачні горіхові ласощі, запозичені з індійської кухні. Треба відзначити, що цей десерт можна приготувати заздалегідь і зберігати кілька днів у холодильнику в контейнері, що щільно закривається , але, без сумніву, на кілька днів ці ласощі у Вас не затримаються.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Almond
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g
150 г.
Homemade Butter
75 г.
Roasted Pistachios
50 г.
Preparation steps
01
Мигдаль перемолоти, залишивши кілька штук для прикраси. Масло розтопити в каструлі, постійно помішуючи. Поступово додати мелений мигдаль, вершки і цукор, перемішати. Зменшити вогонь і постійно помішувати суміш протягом 10-12 хвилин.
02
Після цього збільшити вогонь і нагрівати, поки суміш помітно не потемніє.
03
Перекласти мигдалеву суміш у низьку форму і розрівняти поверхню зворотною стороною ложки. Прикрасити дрібно порізаними мигдалем і фісташками.
04
Приготований десерт залишити на 1 годину, потім порізати на ромби і подавати холодним.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)