
Хрусткі картопляні скибочки
Цей рецепт по-іншому можна ще назвати "домашні чіпси". Тому що за смаком ці картопляні скибочки дійсно нагадують чіпси. Тільки зроблені вони вдома. Цибуля надає страві соковитості і особливого м'якого смаку. А сама картопля в духовці стає красивого золотистого кольору, а на смак - дуже хрусткою і приємною. Це чудова закуска підійде для будь-якої нагоди. Ви можете їх подати на стіл для друзів, як закуску. Або просто запекти картоплю і подавати своїм рідним, як звичайну вечерю. Справа ваша, але в будь-якому разі, ця страва сподобається вам через свою простоту, легкість і приємний хрускіт.
Ingredients
Масло вершкове
50 г.
Олія рослинна
30 мл.
Картопля
2 кг.
Цибуля
320 г.
Чебрець
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 190°C градусів. Картоплю добре помити і нарізати дуже тонкими скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати тонкими кільцями.
02
Розтоплене вершкове масло і олію змішати, додати сіль, перець, чебрець. Невеликою кількістю цієї суміші змастити форму для запікання. Викласти у форму скибочки картоплі (вертикально), між ними вкласти кільця цибулі. Полити картоплю масляною сумішшю і поставити в духовку на 70-80 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores