
Сирні палички
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
170 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
150 г.
Homemade Butter
100 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Dobryk Baking Powder
0,3 ч. л.
Lemon
0,5 шт.
Salt Egypt
за смаком
Sesame
за смаком
Preparation steps
01
Натерти сир на дрібній тертці.
02
Потім натерти на дрібній тертці цедру половинки лимона так, щоб не зачіпати білу частину лимона.
03
Вершкове масло, бажано кімнатної температури, покласти в миску. Туди ж додати тертий сир і терту цедру лимона. Посолити за смаком і гарненько перемішати.
04
Слідом влити в миску молоко і знову все ретельно перемішати.
05
Змішати борошно і розпушувач. Потім додавати борошно до сирної суміші частинами, причому кожного разу, вимішувати ложкою.
06
З готового тіста скатати кулю і поставити в холодильник на 30 хвилин.
07
Після чого розкатати тісто так, щоб товщина його була не більше 1 см.
08
Обрізати краї тіста, щоб воно мало форму квадрата.
09
Потім порізати тісто на два ряди смужок, кожна приблизно 1,5 см. шириною і скрутити кожну смужку в спіраль, при цьому злегка витягаючи її в довжину. Обрізки тіста знову зліпити в кулю, розкачати і т.д.
10
Кожну підготовлену спіраль обваляти в кунжуті.
11
Деко застелити папером і викласти сирні спіральки. Деко поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати близько 15-20 хвилин.
12
Після цього палички можна подавати, але вони будуть трохи м'якими. Якщо їх залишити на кілька годин, то вони стануть повністю хрусткими.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)