
Буріто
Страва "Буріто" прийшло до нас з Мексики. У цій країні воно досить популярне. Суть полягає в тому, що в коржі кладуть різну начинку. У нашому випадку це рис, курка та овочі. Сам корж (тортілья) робиться з пшениці. Ах так, не забуваємо ж і про приправи та спеції, які зайняли своє місце в серцях мексиканців і без яких не подається жодна страва в цій країні. Таким чином ми маємо досить ситну страву, яке точно не залишить вас голодними. Так що, якщо ви хочете при мінімумі часу приготувати щось правда ситне і смачне, тоді не губіться в сумнівах: ця страва для вас. Вона поєднує в собі смачну курку, соковиті овочі та ароматну зелень.
Ingredients
Тортилії
6 шт.
Філе куряче
600 г.
Рис
200 г.
Помідори
4 шт.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Перець солодкий
3 шт.
Сир
100 г.
Кетчуп
150 г.
Зелень
100 г.
Preparation steps
01
Курку дрібно порізати і, помішувати, смажити 10 хвилин на рослинній олії, посолити і поперчити. Додати нарізані помідори, цибулю, солодкий перець, полити кетчупом і тушкувати на повільному вогні 5 хвилин.
02
Отриману суміш змішати з відвареним рисом і тертим сиром. Додати дрібно нарізану зелень.
03
Викласти трохи вистиглу суміш на коржі, загорнути, і прогріти в мікрохвильовій печі або духовці, щоб розплавити сир.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores