Буріто - Image

Буріто

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Страва "Буріто" прийшло до нас з Мексики. У цій країні воно досить популярне. Суть полягає в тому, що в коржі кладуть різну начинку. У нашому випадку це рис, курка та овочі. Сам корж (тортілья) робиться з пшениці. Ах так, не забуваємо ж і про приправи та спеції, які зайняли своє місце в серцях мексиканців і без яких не подається жодна страва в цій країні. Таким чином ми маємо досить ситну страву, яке точно не залишить вас голодними. Так що, якщо ви хочете при мінімумі часу приготувати щось правда ситне і смачне, тоді не губіться в сумнівах: ця страва для вас. Вона поєднує в собі смачну курку, соковиті овочі та ароматну зелень.

Ingredients

Тортилії

6 шт.

Філе куряче

600 г.

Рис

200 г.

Помідори

4 шт.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Перець солодкий

3 шт.

Сир

100 г.

Кетчуп

150 г.

Зелень

100 г.

Preparation steps

01

Курку дрібно порізати і, помішувати, смажити 10 хвилин на рослинній олії, посолити і поперчити. Додати нарізані помідори, цибулю, солодкий перець, полити кетчупом і тушкувати на повільному вогні 5 хвилин.

02

Отриману суміш змішати з відвареним рисом і тертим сиром. Додати дрібно нарізану зелень.

03

Викласти трохи вистиглу суміш на коржі, загорнути, і прогріти в мікрохвильовій печі або духовці, щоб розплавити сир.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min

Буріто – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua