
Свиняча вирізка в кремовому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
675 г.
Homemade Butter
30 мл.
Young Onions
1 шт.
Oyster Mushrooms
250 г.
Bastida Me Gusta White Wine 0.75l
125 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
180 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
7 Flour 1kg
15 г.
Preparation steps
01
Розрізати м'ясо на 4 частини. Посолити та поперчити. В сковорідці розтопити масло. Обсмажити шматочки свинини по 8 хвилин з кожної сторони.
02
Додати подрібнену цибулю та нарізані гриби. При помішуванні на сильному вогні обсмажити протягом 2 хвилин. Розбавити білим вином. Накрити. Тушкувати протягом 10 хвилин.
03
В цей час в окремому посуді змішати борошно та вершки. Дістати шматочки свинини із сковорідки. Розрізати кожен на 4-5 скибочок. Перекласти на окремі тарілки. Влити суміш борошна та вершків на сковорідку. Помішуючи, готувати до тих пір, поки соус не загусне. Полити свині скибочки соусом. Подавати з рисом та овочами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)